Om mig

Sommerfuglekys - om migVelkommen til Sommerfuglekys - mit lille sted på det store internet. Jeg hedder Gitte Kirstine, er 28 år gammel og bor i Aalborg. Jeg er mor til Daniel på 2 og gift med Kristian. 
 

Jeg har altid haft en forkærlighed for de skrevne ord - og det er her, jeg er allerbedst til at udtrykke mig. Faktisk elsker jeg at lege med ord - sort på hvidt. Det er en skøn måde at være kreativ på. Kreativ, det er jeg nemlig også. Det meste af min kreativitet foregår dog digitalt. Det bunder sig nok i, at jeg er født med en tålmodighed, der er på et meget lille sted og og så er jeg nok også lidt fummelfingret. Men vi har jo alle vores styrker. 

Til dagligt er jeg digital indholdspecialist og har en baggrund som digital designer. Når jeg ikke sidder i nærheden af skærmen (både den lille og den store), så finder jeg ro ved at bage, lave lækkert, men simpelt mad og hygge med brætspil. Lige for tiden er det oftest Danmarksspillet, som vi spiller, men ellers er vi også glade for Settlers. Strategi-spil - det lyder kedeligt, tænker du sikkert. Det er faktisk ret underholdende - og så er det skønt at bruge tiden sammen om noget, der ikke involverer en skærm. Af brætspil er Quizmysteriet faktisk også et hit hos os.