Nutella-cookies – #Blogger-advent2018

Mums. Lyder det ikke bare lækkert? Nutella-cookies – det kan jeg afsløre, at det er de også!

Jeg er med i #Blogger-advent2018, som Jeanette har arrangeret for 6. gang. Jeg synes simpelhen, at det er så hyggeligt at sende gaver til en hel fremmed person (og naturligvis modtage). Generelt elsker jeg at bruge tid på at finde gaver og pakke dem fint ind. Jeg har skulle sende gaver til Mette – og hvad jeg sendte til hende, kan du se lige her.

#Blogger-Advent2018

Og hvad er det så lige? Kort sagt, så kan alle med en blog være med. Jeanette sørger for det administrative ved at holde styr på, hvem der deltager og derefter finder hun ud af, hvem der skal sende til hvem. Det eneste man selv skal sørge for er at købe fire pakker der ca. har en værdi af 100 kr. i alt og derefter sende den til modtageren.

nutella-cookies

Jeg har været så heldig at modtage mine #Blogger-Advent2018-pakker fra Lene og jeg må helt selv bestemme, hvilken rækkefølge, som jeg åbner dem i. Det var nok meget heldigt, for havde jeg åbnet denne til sidst… jaeh, så havde dette indlæg set noget anderledes ud. “Hvor er det Nutella-cookies kommer ind i billedet henne?”, tænker du nok.

Nutella-cookies

I pakken lå nemlig en bøtte Nutella og en udprintet version af Lenes Nutella-cookies. Var vi kommet tættere på den 24. havde jeg nemlig ikke fået bagt dem inden jul – og det er jo lidt en skam. Gode er de nemlig. Jeg har dog undladet at putte nødder i. Min mand kan nemlig ikke lige nogle former for nødder – og jeg kan altså ikke spise de 24 cookies alene. Ifølge min vægt. Det gør dog ikke spor – de er stadig fantastisk gode. Tak for gaven, Lene. 

Nutella-cookies

Nysgerrig omkring, hvad de andre deltagere har fået?

Lene // Mette // Jeanette // Camilla // Katja // Jeanette Irene // Louise // Sennie

Louise M. // Lærke // Sofie // Olivia Noel // Kamilla // Monia Magdalena

Måske du kan blive inspiret til at købe små gaver til pakkespil eller fremtidige adventsgaver? 🙂

10 thoughts on “Nutella-cookies – #Blogger-advent2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *