Lillejuleaften – #Blogger-Advent2018

I min mands familie er der fast tradition for at mødes lillejuleaften. Vi hygger, spiser god mad og åbner gaver. I år prøvede vi at mødes til middag – og det var en succes. Især for os – og Daniel.

Derfor havde jeg først tid til at skrive indlægget om 4. advent – her d. 24. Jeg har lige prøvet en halv time at putte Daniel. Han nægtede at sove. Fordi det er en ret dum dag at springe over lur med aftenens begivenheder, overtog min mand putning.

Hvad går der? Ikke engang 5 minutter og så får jeg en besked, om at bettemanden ligger og snorker! 5 minutter! Da jeg gik, lignede han absolut ikke en, der havde i sinde at sove idag 🙈.

Fjerde advent i #Blogger-Advent2018

Det er faktisk lidt sørgeligt, at der ikke er flere pakker at åbne. Det har været så hyggeligt at åbne en gave fra Lene hver søndag. Pakkerne har været ren hygge og dagens pakke er ingen undtagelse.

#Blogger-advent

Faktisk sidder jeg og hygger med den, mens jeg skriver dette indlæg. Det var lige, hvad jeg trænge til efter en mislykket putning – og mens jeg venter på min mand, kommer ned igen🙈

#Blogger-Advent2018Mums, den er lækker, sådan en omgang rensdyrmælk. Og så er konceptet jo bare så simpelt. Tak for gaven, Lene!

Glædelig jul 🎄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *