Bearnaise-burger

Bearnaise-burger

Bearnaise-burger er perfekt til den lette hjemmelavede fastfood. Princippet er egentlig lidt det samme som en bøfsandwich – bare med bearnaisesovs. Hvis du er som mig, der elsker bearnaisesovs, så kan det slet ikke gå galt. Bearnaiseburgere

Det bedste er at opskriften næsten er så simpel, at det ikke tager ret lang tid at lave dem.

Det skal du bruge

Til 4 personer

  • 4 goudaosteboller fra Lidl (bor du ikke i nærheden af Lidl, så kan almindelig burgerboller også bruges. Jeg ville nok købe de lidt dyrere frem for de helt billige. Du kan selvfølgelig også bage dine egne.)
  • 4 hakkebøffer i lige den størrelse, som du finder passende.
  • 2 løg
  • Bearnaisesovs – ja, vi bruger altså Knorr’s. 2 breve er passende.
  • Ærter – igen efter den ønskede mængde. Jeg tror, at en halv pose er passende. Selv laver vi det lidt på slum.
  • Neutral smøreost.
  • Eventuelt ost til at putte på bøffen.

Tilbehør

  • Pommes frites

Sådan gør du

  • Sæt pommes frites over. Vi plejer at give pommes frites 35 minutter i Actifry.
  • Hak løg og svits dem på panden.
  • Form bøfferne og steg dem på panden.
  • Kog ærterne. Jeg plejer selv bare at hælde kogende vand over dem et par gange.
  • Lav bearnaisesovsen – efter egen foretrukken metode.
  • Når bøfferne, ærterne og bearnaisesovsen er ved at være færdig, så varmes bollerne.
  • Læg ost på bøfferne, når de er færdige, så osten kan nå at smelte inden.
  • Dernæst deler du bollerne og smører bund og top med den smøreosten.
  • Herefter fordeler lægger du et lag svitset løg på bunden.
  • Læg bøffen på og hæld en passende mængde sovs over.
  • Læg derefter en god portion ærter på og luk din bearnaise-burger.
  • Hvis du virkelig elsker bearnaisesovs, hæld en portion sovs over den lukkede bolle. Dette er dog valgfrit. Bearnaiseburger

Bon appetit 👌🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *